Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Heerlijke boerenmarkt op Ewsum!

Zaterdag 22 juni was het weer de vierde zaterdag van de maand! Dus weer tijd voor de streekproductenmarkt op Ewsum te Middelstum. Dit keer was het thema ‘Boerenmarkt’ en daar viel niets aan af te dingen.

Naast het aanbod van zowel food als non-food waren een aantal kramen speciaal ingericht voor Boerenorganisaties en -producten. Zo waren LTO en de familie Groendijk aanwezig. Ook IVN was present en verzorgde een workshop ‘insecten en waterdiertjes zoeken’. Ook de historische vereniging Middelstum was aanwezig met een aantal interessante objecten.

Heel veel kleine (en grote) kinderen hebben daarnaast weer genoten van de reuze bellenblaas! Menigéén heeft een set gekocht om thuis ook hiermee aan de slag te gaan!

 

https://www.youtube.com/watch?v=oEAVZjf8KSY

Dhr. Rooda heeft het bestuur dit keer weer fantastisch geholpen met het organiseren van de markt. Een groot aantal oude trekkers en andere landbouwvoertuigen en -machines waren te bewonderen. Met name de grote dorsmachine was zeer indrukwekkend. De aanwezige boeren hebben diverse maaidemonstraties gegeven.

 

https://www.youtube.com/watch?v=nf6LxIf7XZk

In combinatie met het fantastische weer mogen we gerust spreken van een daverend succes. We zien alweer uit naar de volgende markt! Die staat op de agenda voor 27 juli en heeft het toepasselijke thema ‘Vakantiemarkt!’

 

 

 

Markten in 2024
  • 22 juni (Boerenmarkt)
  • 27 juli (Vakantiemarkt)
  • 24 augustus (Zomermarkt)
  • 28 september (Herstmarkt)