Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Een winderige maar muzikale meimarkt!

De streekproductenmarkt op Ewsum van mei 2022 ligt weer achter ons. Naast het vaste aanbod van voornamelijk streekgebonden brood, jam, vlees, kaas, ingemaakte producten, vis, honing, groente, bloemen, planten en diverse non-food artikelen was er nu ook ruimte gemaakt voor Brocante. Hoewel het aantal aantal Brocante deelnemers tegenviel was het fijn om deze markt net weer even een ander aanbod te hebben dan normaliter.

Het gras bij de nieuwe kas groeit al flink. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen daar in juni ook weer kramen voor komen te staan.

Hoewel het met een flinke noordwestenwind toch wel fris aanvoelde bleef het bijna 100% droog. Men wist gelukkig het terras van de theeschenkerij weer goed te vinden.

De muziek was dit keer indrukwekkend mooi. De band ‘Family Tree’ wist een groot aantal mensen te boeien waardoor het bijna een volwaardig concert leek te zijn.

Daarbij stonden de tuinen er weer prachtig bij. Op bepaalde tijdstippen liepen er net zoveel mensen in de tuinen als op de markt zelf…. Een compliment voor alle mensen die helpen de omgeving van Ewsum mooi te maken en te houden!

Een nieuwe aanwinst op de markt was de Oergaard met biologisch geteelde planten, zaden en stekgoed. We zijn blij met zulke mooie verantwoorde producten!

Tot ziens op de volgende markt in juni. Dat wordt weer een grote boerenmarkt met trekkers en maaimachines! Nu al zin in!

Markten in 2024
  • 20 april (Voorjaarsmarkt)
  • 25 mei (Historische markt)
  • 22 juni (Boerenmarkt)
  • 27 juli (Vakantiemarkt)
  • 24 augustus (Zomermarkt)
  • 28 september (Herstmarkt)