Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Verslag van een gemoedelijke Vakantiemarkt op Ewsum

Afgelopen zaterdag 23 juli hebben we als stichting weer een streekproductenmarkt mogen organiseren op Ewsum. Dit keer weer onder de noemer: “Vakantiemarkt”.

Blijkbaar waren veel vaste bezoekers inderdaad op vakantie want het is drukker geweest in het verleden op de markt. Ook was bijna 1/3 van onze vaste standhouders niet aanwezig vanwege een welverdiende vakantie of andere verplichtingen.

Naast vakantie wordt het leven ook duurder met de huidige inflatie en dat speelt uiteraard ook mee in de omzet.

Maar niet getreurd, we hebben genoten van de bezoekers die er wel waren. Veel vaste standhouders waren sowieso niet ontevreden waaronder de verkoper van IJS (mooi weer), Kaas en geweckte lekkernijen.

De broodjes ‘Hot Dog’ van de Theeschenkerij waren heerlijk en de muziek van El Piro Ed deed ons ook al verlangen naar verre vakantieoorden. Voor de webmaster is dat Hardenberg.

De tuinen van Ewsum werden minimaal net zo goed bezocht als de markt zelf en dat is volledig terecht. Kees en zijn team heeft een fantastisch geur en schouwspel neergezet.

Tot de volgende markt in Augustus. Deze heeft nog geen naam maar zal het binnenkort wel krijgen!

Hierbij willen we ook nog even Hans Kooi bedanken voor de mooie foto’s en video’s. Een aantal foto’s van hem zijn hieronder in de gallerij tevens opgenomen.

Markten in 2024
  • 22 juni (Boerenmarkt)
  • 27 juli (Vakantiemarkt)
  • 24 augustus (Zomermarkt)
  • 28 september (Herstmarkt)