Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Verslag Meimarkt op Ewsum (27-5-2023)

Terwijl de Koekoek zijn best doet om gehoord te worden en het groen in de omgeving van Ewsum werkelijk explodeert mochten wij als Stichting Streekproductenmarkt Ewsum de Meimarkt organiseren op 27 mei 2023.

Het was weer een eer om dat te mogen doen. In zo’n idyllische omgeving mensen laten genieten van bloemen, versnaperingen, muziek en niet te vergeten mooie streekproducten.

Ewsum Werkpro was dit keer weer druk in de weer met de verkoop van planten. Daarnaast was ‘Kruidenhof De Linde’ voor het eerst aanwezig met o.a. zelfgemaakte (h)eerlijke olijfoliĆ«n.

De markt is redelijk goed bezocht terwijl er ook diverse andere activiteiten waren rondom Middelstum, dus we zijn dik tevreden over de opkomst. Ook de meeste marktkooplui gingen voldaan weer naar huis.

De muziek was dit keer ‘anders dan anders’. Een heuse Bigband ‘New Mean Swing Machine’ trad diverse malen op met een verrassend uitgebreid en divers repertoire. We waren blij dat ze op onze markt wilden spelen.

Er waren weer veel mensen voor de 1e keer op Ewsum aanwezig die onder de indruk waren van het terrein en de ambiance.

De volgende markt is de ‘Boerenmarkt’ waarin we naast muziek ook weer veel mooie oude landbouwvoertuigen tentoonstellen.

Nadere informatie volgt uiteraard nog!

Markten in 2024
  • 22 juni (Boerenmarkt)
  • 27 juli (Vakantiemarkt)
  • 24 augustus (Zomermarkt)
  • 28 september (Herstmarkt)