Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

23 september -> Herfstmarkt op Ewsum

Komende zaterdag organiseren wij de herfstmarkt. Daar hebben we heel veel zin in! Naast de verse streekproducten hebben we ook seizoensspecifieke producten op de markt zoals pompoenen. Hoewel in augustus een aantal vaste standhouders met vakantie waren zijn ze er nu weer bij. De muziek is ook weer van hoog niveau aangezien lanyok er weer is! (https://lanyok.nl/).

Tenslotte zijn we ook verheugd dat de appelpers van Golden Raand er weer staat. U kunt op de site van Golden Raand meer informatie vinden (https://www.mobielefruitpersgoldenraand.nl/). Het is in ieder geval van belang dat u even contact met ze zoekt alvorens u uw appels naar Ewsum toe brengt.

Dat kan via mail info@mobielefruitpersgoldenraand.nl of op 06-23 88 31 39.

Hopelijk zijn de weergoden ons goed gezind komende zaterdag. Tot dan!

Markten in 2024
  • 22 juni (Boerenmarkt)
  • 27 juli (Vakantiemarkt)
  • 24 augustus (Zomermarkt)
  • 28 september (Herstmarkt)