Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Toch nog zonnige Streekproductenmarkt met Jack Russel Race!

Op 22 juli j.l was er weer een streekproductenmarkt op het borgterrein Ewsum! Hoewel het weer niet veel goeds beloofde tijdens de opbouw van de kramen bleken de buien toch tegen tienen het voor gezien te houden. De rest van de dag voerde de zon de boventoon naast het Warffums Mannenkoor (website) dat op het plein menig lied ten gehore bracht.

Dit was één van de drie hoogtepunten op de markt naast het blazen van reuzenbellen en de Jack Russel races! De reuzenbellen bleken zowel voor de kinderen als voor de volwassenen bewonderenswaardig. Gezien de verkoop van de bellenblazende heren verwachten wij in het dorp en omgeving binnenkort meerdere reuzenbellen te kunnen ontdekken.

De Jack Russel’s hebben drie keer hun racekunsten laten zien tijdens de markt. De Nederlandse Vereniging Jack Russel Terriër (website) was hiervoor afgereisd naar Middelstum met een flink aantal honden.  Ook marktbezoekende honden mochten meedoen waarvan de één het beter deed dan de andere! Uit zowel de reacties van het vele publiek als de organisatoren konden we opmaken dat ook deze activiteit zeker weer voor herhaling vatbaar is!

En de winnaar is?

Al met al kunnen we spreken van een zeer geslaagde markt met een goede verkoop, uitstekend weer en goed bezochte activiteiten.

Tot de volgende keer op 26 Augustus! Daarbij moeten we nog wel vermelden dat de vliegeractiviteit dan helaas vervallen is. We zijn druk bezig met de organisatie van een vervangende activiteit. Het lijkt erop dat het woord ’theater’ hierbij centraal komt te staan….

Hieronder de link naar de pagina met de overige foto’s van deze zeer geslaagde markt!

 

Markten in 2024
  • 22 juni (Boerenmarkt)
  • 27 juli (Vakantiemarkt)
  • 24 augustus (Zomermarkt)
  • 28 september (Herstmarkt)