Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Herfstmarkt op Ewsum op Zaterdag 26 september

Op zaterdag 26 september is er Streekproductenmarkt op Ewsum met als thema ‘Herfst‘. Behalve allerlei groente, fruit, vlees, kaas, honing, kruiden e.d., direct van de producent, zijn er ook allerlei activiteiten.

Uit Middelstum e.o. komen oude en antieke trekkers en de mobiele appelpers ‘Golden Raand’ uit Uithuizen perst appelsap van appels van inwoners. U kunt hiervoor uw appels naar Ewsum brengen op vrijdagmiddag of zaterdagmorgen.

Er is livemuziek van de folk band Niceville uit Stedum.

Natuurlijk is het Borgterrein te bezichtigen en kan je heerlijk wandelen door de prachtige tuinen in herfsttooi.

Bij de Theeschenkerij, gevestigd in het Koetshuis, is er koffie en thee met huisgemaakt gebak of een lekkere lunch.

Uiteraard houdt de organisatie rekening met de geldende richtlijnen. Er is een looproute; er zijn hand-ontsmettingsunits. Het verzoek is zo mogelijk met pin te betalen. Contant geld wordt wel geaccepteerd.

Markten in 2024
  • 27 juli (Vakantiemarkt)
  • 24 augustus (Zomermarkt)
  • 28 september (Herstmarkt)