Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

25 september – Herfstmarkt op Ewsum!

Het nazomert volop! Hopelijk kunnen we ook op 25 september weer naar de streekproductenmarkt in het zonnetje! Op het borgterrein van Ewsum zijn de pompoenen weer rijp. Ook is de nieuwe kas indrukwekkend mooi geworden! Verder kunt u op de markt diverse streekproducten kopen naast zelfgemaakte cadeau ideeën, planten en verantwoorde verzorgingsproducten. De mobiele appelpers is weer aanwezig. Indien u fruit wilt laten persen dient u zich telefonisch op te geven (06-23883139). Ook heten we u graag welkom op het terras van de theeschenkerij. Dit alles onder begeleiding van live muziek!

Komt Allen!

Markten in 2024
  • 20 april (Voorjaarsmarkt)
  • 25 mei (Historische markt)
  • 22 juni (Boerenmarkt)
  • 27 juli (Vakantiemarkt)
  • 24 augustus (Zomermarkt)
  • 28 september (Herstmarkt)