Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Verslag Herfstmarkt 2021

De herfstmarkt van 2021 heeft het marktseizoen goed afgesloten. Hoewel het iets minder druk was dan de voorgaande markten dit jaar waren de marktkooplui niet ontevreden over de verkoop. Het weer was boven verwachting uitstekend! Men heeft genoten van het aanblik van de nieuwe kas, de tuin en de pompoenen. Ewsum had zelfs een pomboenbank gemaakt waar menig foto van is genomen!

De mobiele appelpers was weer aanwezig. Ook die had het iets minder druk dan andere jaren. Dat bleek met name aan de appeloogst te liggen die dit jaar niet bijzonder goed was. Wel werd veel sap verkocht dat eerder al was geperst.

Dit alles het genot van de muziek van Piet Kunenborg en de goede interne verzorging van de Theeschenkerij.

Tot volgend jaar (of misschien eerder als er nog iets van een wintermarkt komt maar dat is nog niet duidelijk).

https://youtu.be/pVOqZ2gET9E
Markten in 2024
  • 22 juni (Boerenmarkt)
  • 27 juli (Vakantiemarkt)
  • 24 augustus (Zomermarkt)
  • 28 september (Herstmarkt)