Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

Streekproductenmarkt Ewsum

24 September! Een druk programma voor de Herfstmarkt op Ewsum.

De laatste reguliere streekproductenmarkt van het seizoen 2022 is weer in zicht. Op 24 september mogen we als stichting Streekproductenmarkt Ewsum weer de Herfstmarkt organiseren. We zitten voor die markt bijna aan onze maximale capaciteit zowel qua ruimte als kraampjes. Naast heerlijke versproducten zoals groente, vlees, honing, soep, vis kaas en snoep zijn er ook sierraden, hobbyartikelen, verantwoorde cosmetica en kleding te vinden. Pompoenen zijn er uiteraard volop op de Herfstmarkt en wel zowel te koop bij Jan Dobma als te kijk voor de Don John. Ewsum heeft namelijk weer een mooi schouwspel gemaakt van haar reuzepompoenen.

Op de markt kunt u zowel bij de Theeschenkerij als bij twee foodtrucks terecht voor uw natje en droogje. En aangezien het oor ook wat wil hebben we dit keer twee muziekoptredens op de markt. Naast Duo Roma speelt namelijk een heus Amsterdams Havenkoor op de markt. Daar zijn we erg blij mee!

Tenslotte hebben we een antieke dorsmachine die een demonstratie zal verzorgen, een imker die alle vragen kan beantwoorden over het houden van bijen en een fruitpers waar u uw eigen appels en peren kunt laten persen. Voor de pers is het wel noodzakelijk om eerst even via email (info@mobielefruitpersgoldenraand.nl) of telefoon (06-23883139) contact op te nemen aangezien zij dan in de planning rekening kunnen houden met uw fruit.

U hoort het al wel, een vol programma. We hopen op mooi weer en veel belangstelling!

Markten in 2024
  • 27 juli (Vakantiemarkt)
  • 24 augustus (Zomermarkt)
  • 28 september (Herstmarkt)